ADMIRAL відчиняє двері

ADMIRAL відчиняє двері

Друзі, ми продовжуємо допомагати наскільки це можливо: окрім вже організованих та відправлених декількох тон гуманітарної допомоги, регулярної фінансової допомоги ЗСУ та цільових грошових перерахувань на закупівлю автомобілів, медикаментів та військової екіпіровки, сьогодні ми надаємо шанс, максимально відкритий та прозорий, безпосередньо тиловому фронту, випускникам-філологам, студентам, які вивчають іноземні мови– стати професійним, штатним перекладачем у провідній перекладацькій компанії України, ADMIRAL .

Отож, до 17 червня 2022 на електронну пошту hr@admiral.com.ua  від вас ми очікуємо лише 

  • ваше резюме,
  • виконаний тест на основну іноземну мову якою ви володієте,
  • ваші реквізити для зв’язку.

Зі свого боку ми максимально відкрили двері для усіх бажаючих до дистанційної (але штатної) та стабільної роботи перекладача-редактора, спростили усі бар’єри, що були раніше. Це ваш шанс!

Перспективи заробітку стають все більш актуальними, тому поспішаймо, час минає швидко, на все про все у нас з вами 10 днів, до 21 червня 2022!

Бажаємо кожному з Вас натхнення, Ви є майбутнім України

 

ЩОБ ЗАВАНТАЖИТИ ТЕСТ ДЛЯ ВИКОНАННЯ НАТИСНІТЬ ТУТ

 

Відповідаємо одразу на декілька питань:

Кого шукаємо?

Прискіпливого до деталей та бажано з досвідом навчання чи роботи за кордоном, перекладача АНГЛІЙСЬКОЇ/НІМЕЦЬКОЇ/ФРАНЦУЗЬКОЇ/ІТАЛІЙСЬКОЇ або ІНШИХ іноземних мов у штат на постійну дистанційну роботу! Рівень володіння високий.

Чи займається перекладач в ADMIRAL?

Виконує вчасний та якісний переклад або редактуру згідно з технічним завданням та працює з сучасними CRM та перекладацькими програмами. Все просто, хоч і не просто.

Чому обирають саме ADMIRAL?

  • більш ніж конкурентоспроможна заробітна плата, яка залежить тільки від Вас та Ваших здібностей;
  • справді класний колектив, що завжди буде надійним тилом, який страхує та допомагає;
  • адекватне керівництво — і вислухаємо, і порадимо, і допоможемо;
  • а, найголовніше, стабільна компанія, яка вже багато років на ринку, в якій Ви зможете себе реалізувати.

В нашій компанії майже відсутня плинність кадрів. Дотримуємось правила, що робота – це, як шлюб: ви маєте підходити нам, а ми вам. Ми максимально ретельно проводимо відбір (спідбесіди, навчання, стажування, пробний період), і якщо «усі зірки в небі сходяться», зазвичай у нас працюють роками.

Це все, ви знаєте, що робити!