Грант 10 000 гривень від ADMIRAL

Грант 10 000 гривень від ADMIRAL

Друзі,

Компанія ADMIRAL започатковує щорічний грант для студентів ВНЗ України. Це повністю ініціатива нашої організації, спрямована на розвиток та підтримку амбітних фахівців. Переймаючись галуззю, в якій ми працюємо, бажаємо внести свій вклад у майбутнє найкращих з найкращих. Кошти у розмірі 10 000 UAH будуть надані за результатами розгляду кандидатур усіх бажаючих. Можливості для студентів, які подають заявку, не обмежуються даним грантом, всі кандидатури будуть розглянуті індивідуально, в тому числі, на предмет пропозиції можливого працевлаштування в компанії ADMIRAL. Отже, без зайвих зволікань, умови наступні:

  1. Ви є студентом за спеціальністю: Середня освіта (Іноземна мова) / Філологія (Іноземна мова) / Філологія (Іноземна мова, переклад) (представити скан підтверджуючого документу).
  2. Ваш бал з основної мови 90+ (для першокурсників результат ЗНО з іноземної мови 180+) (представити скан підтверджуючого документу).

Підходить? Очікуємо Вашу заявку на пошту hr@admiral.com.ua, у листі потрібно також вказати:

- що ви подаєтесь на грант ADMIRAL;

- вказати ваші контактні дані (ім’я, прізвище, вік, контактний телефон та ел. пошту);

- прикріпити Ваше резюме;

- також потрібно обов’язково прикріпити мотиваційний лист з відповіддю на запитання «Чому я хочу стати перекладачем?», написаний вашою основною іноземною мовою, що вивчається (до 1000 знаків з пробілами), також цей мотиваційний лист повинен містити рекомендацію до участі в гранті та підпис викладача основної іноземної мови.

Підсумки будуть оголошенні 10 жовтня 2021 р., кінець прийому заявок 9 жовтня.

Бажаємо кожному із Вас натхнення, Ви є майбутнім України!