Конфіденційність

Конфіденційність
Нехай твоє праве око не знає про те, що бачило ліве. 😉

Інформація – це один з найцінніших ресурсів компанії або людини, тому, довіряючи її іншим, ми повинні бути впевнені в її збереженні від сторонніх осіб.

Ми розуміємо, що так як інформація, яка передається нам Замовником, є комерційною таємницею, конфіденційною інформацією і є власністю Замовника.

Ми в обов'язковому порядку піклуємося про збереження такої конфіденційності інформації та маємо обладнання для знищення копій документів, щоб запобігти випадковому доступу до такої інформації з боку третіх осіб. З усіма фахівцями, залученими до виконання замовлень, ми укладаємо договори про конфіденційність, і вживаємо всіх можливих заходів для нерозголошення зазначеної інформації перекладачами і редакторами.

Оригінали документів зберігаються в сейфі, а офіси знаходяться під цілодобовою охороною.

Бланк зобов'язання щодо нерозголошення конфіденційної інформації Ви можете переглянути тут.

Якщо ж у Вас є додаткові побажання або вимоги, ми завжди готові їх розглянути.

ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ 

  • Надаючи свої персональні дані при оформленні замовлення, Замовник надає свою згоду на обробку і використання своїх персональних даних відповідно до Загального регламенту про захист даних (англ. General Data Protection Regulation, GDPR; Regulation (EU) 2016/679), а також Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. з метою виконання Виконавцем зобов'язань перед Замовником.
  • Персональні дані Замовника включають, але не обмежуються: ПІБ, назву організації/компанії, контактні дані: телефон, електронну пошту, поштову адресу, дані необхідні для проведення розрахунків, інформацію про всі замовлення, здійснені Замовником.
  • Замовник надає згоду на повідомлення про виконання або інші деталі, що стосуються замовлення (SMS, електронна пошта, телефон).
  • Виконавець зберігає та обробляє Персональні дані Замовника виключно з метою виконання договору та надання послуг перекладу.
  • Виконавець зберігає та обробляє Персональні дані Замовника із врахуванням технічних стандартів захисту, норм міжнародного та національного законодавства, а саме: Загального регламенту про захист даних (англ. General Data Protection Regulation, GDPR; Regulation (EU) 2016/679), а також Закону України “Про захист персональних даних” від 01.06.2010 р.
  • Виконавець вживає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту від неправомірного доступу до Персональних даних Замовника. Персональні дані Замовника зберігаються на локальному обладнанні, що знаходиться у власності Виконавця.
  • Технологія на основі файлів cookie може використовуватися Виконавцем для покращення якості послуг на Сайті. Користувач може обмежити або заборонити використання файлів cookie через відповідні налаштування браузера.
  • P.S. Згідно з Законом про персональні дані, від 01.06.2010 № 2297-VI, а також з Загальним регламентом про захист даних (GDPR; Regulation (EU) 2016/679), наша компанія НЕ зберігає готові переклади, тому, прохання до Вас, наші Замовники, будь ласка, зберігайте в електронному чи паперовому вигляді переклади Ваших документів.

 

Публічна оферта